Националният селекционер Ясен Петров коментира предстоящите мачове на представителния ни тим. На 2 септември гостуваме на Италия в световна квалификация, на 5 септември приемаме Литва в нов мач по пътя към Мондиал 2022, а на 8 септември играем контрола с Грузия в София.

"Не искам да започвам с това, че много трудно събираме нашите играчи. Чакаме футболистите. Утре ще бъдем всички заедно. В четвъртък гостуваме на италианците, които са шампионите на Европа. Отиваме с амбицията да ги затрудним максимално и да се опитаме да направим изненада", заяви Петров.

"Вече сме трети лагер. Повечето момчета знаят нашите изисквания. Надявам се да дадат всичко от себе си, защото няма как да победиш, ако не оставиш сърцето си на терена. Дано да успеем да развалим рекорда на Италия. Дано момчетата си хванат шанса, ние няма какво да загубим.

Вратите в националния отбор са отворени за всички. Ще направя комуникация с Ивелин Попов. Всеки добър футболист, който играе на добро ниво, вратата е отворена за него.

Атмосферата в отбора е прекрасна. Надявам се, че ще успеем да подготвим тима на сто процента и за трите предстоящи мача ", завърши Ясен.