„Ще ви отговоря директно, трудно ми беше да определя групата за мача. Някои, които не попаднаха в разширения състав, не ме карат да имам забележки към тяхното представяне в тренировките. Искам по този начин да ме затрудняват всеки път”, заяви треньорът на Левски Ясен Петров на пресконференцията преди мача с Дъндолк утре.
 
„Надявам се, че отборът  е готов. За краткото време, което сме заедно, свършихме доста работа. Каквото и да сме направили, истинските битки започват оттук нататък. Подготовката е вече зад гърба ни, идва ред на официалните двубои”, каза още Ясен Петров.
 
“Дадох почивка на Йовов в последните два дни заради здравословен проблем. Но аз се надявам той да е готов. Честно казано, в момента не мога да ви кажа дали Христо ще играе, или не. Утре ще има пълна яснота по този въпрос. Тогава ще се разбере. Искам да подчертая, че нямам никакви забележки към опитните футболисти. Те тренираха много сериозно, вложиха цялото си старание и показаха професионализъм.
 
Нямам практиката да казвам състава по-рано. Винаги може да се случи нещо в последния момент и да се наложат рокади. Имаме идея с кои футболисти може да почнем утре, но ви казах, че това е един отворен процес.
 
Новото попълнение Дъстли Мюлдер е изостанал с подготовката. Това си пролича още след първите му тренировки в Левски. Можеше да го ползваме в утрешната среща, но смятаме, че здравето на футболистите е на първо място. Излишно е да коментирам неговите качества. Ако холандецът не беше на ниво, нямаше да е при нас.
 
Концентриран съм върху това как ще изглежда нашият отбор. Когато ние сме добре в тялото и главата, мен лично като наставник на този отбор, не ме притеснява нито един противник.
 
Нормално е да има напрежение в мен преди моя дебют. Но това ме амбицира и ме кара да бъда на 100 процента готов”, завърши пловдивчанинът.