Треньорът на Левски Ясен Петров остана доволен от успеха с 4:0 над Миньор Перник в мач от 6-ия кръг на “А” група.

“Моето искрено желание е по този начин да си решаваме мачовете. В четвъртък няма да ние е лесно, но се надявам процентът на полезно действие да е висок. Направихме доста интересни и добри неща, вкарахме ранен гол. Мисля, че още през първото полувреме двубоят бе приключил. Затова и дадохме шанс на младите играчи. Мисля, че се получи добър мач преди този с Гент. Младите Киров, Чаворски и Исмаил Иса имат още върху какво да работят. Само този, който съумее да хване шанса си и успее да влезе в ритъм, ще получава възможности”, каза Ясен Петров.

“Срещу всеки един отбор Левски ще играе за победа. Надяваме се на подкрепа от феновете, да дойдат на стадиона в четвъртък. Бъдете сигурни, че ще направим всичко възможно да разучим съперниците. Затрупан съм с дискове от мачовете им. Направили сме всичко възможно да имаме добра представа за съперника ни и за Гент”, допълни наставникът.

„Да не забравяме, че ние загубихме срещу Черноморец, но си направихме необходимите изводи. Защото с всеки мач се опитваме да изглаждаме неточностите. Ние допуснахме и грешки, които сме ги забелязали. По никакъв начин не си мислим, че сме направили кой знае какво. Внушаваме на футболистите, че трябва да се доказваме във всеки един мач”, добави Ясен Петров./БЛИЦ