Треньорът на Левски Ясен Петров даде пресконференция преди утрешния първи мач в групите на Лига Европа срещу Гент.

“Много е важно да спечелим утре, победа дава различно самочувствие. Имаме някакво лице, което ще се стремим да го запазваме. Слаби отбори няма. Знаем, че Гент е доста добре тактически организиран отбор с интересни изпълнители, неслучайно са стигнали този етап от турнира. Наясно сме по какъв начин ще бъде организиран Гент. По-различен отбор са от предишните съперници, няма два еднакви отбора, всеки има силни и слаби страни”, каза Ясен Петров.

“Подготвени сме за това, което ни се случи вчера на тренировката. Това е шанс за човека, който ще попадне на тази позиция и да помогне на отбора”, коментира треньорът контузията на Владимир Гаджев, който отпада от състава.

“Ние сме много здраво стъпили на земята и сме наясно, че нашият отбор ще изглежда по много по-различен начин след време. В момента градим отбор в движение, наясно сме, че някъде може да направим грешки. Радостното е, че до този момент показахме хубави неща, радваме хората. Ние сме длъжни всеки мач да излизаме за победа, докъде ще успеем, само времето ще покаже”, завърши треньорът./БЛИЦ