Треньорът на "Левски" Ясен Петров похвали своя отбор за добрата игра и победата с 2:1 над чешкия Теплице.

"В голяма част от днешната среща стояхме на доста добро ниво. Контролирахме топката през цялото време, създадохме и не малко на брой голови положения. Общо взето мисля, че до този момент, това бе една от добрите ни продукции на кипърска земя. Видяхте, че теренът е по-голям, имаше повече ширина, малко по-дълъг. Това позволи на нашите футболисти да намерят пространства в защитата на Теплице. Не може да не сме доволни от представянето на нашите футболисти днес", каза Петров.

"В последните 15 минути, когато се направиха смените, можем да кажем, че отборът на Теплице донякъде беше равностоен. Доволен съм от почти всички в нашия отбор. Всеки един показа желание, стараехме се доста. Допуснахме и някои грешки, но общо взето мисля, че позитивните неща са повече", допълни Петров.

"Мачът с Динамо (Москва) в петък ще е сериозна проверка и възможност да премерим сили с един сериозен и именит руски отбор, а момчетата да се срещнат на терена с футболисти, които са доказани в световния футбол като имена", завърши Петров. /БЛИЦ