Треньорът на Левски Ясен Петров даде брифинг преди утрешния двубой срещу Сливен. Двубоят от 9-ия кръг на "А" група е от 16:00 часа на стадион "Хаджи Димитър".

"За малкото време, което имахме след мача със Спортинг направихме обстоен анализ на това, което ни се случи в Лисабон. Да се надяваме, че сме си взели нужните поуки. Утре ни предстои двубой със Сливен, който е също толкова важен, колкото и този със Спортинг. При всички положения ще има промени в състава. Знаете, че при този сгъстен цигъл се опитваме да освежаваме състава почти винаги", каза Ясен Петров.

"Относно Георги Петков, преценихме че трябва да му дадем почивка от 3-4 дни, тъй като напрежението му дойде в повече. Това означава, че той няма да е в групата за мача със Сливен", обясни Петров.

"Силно се надявам, че в Сливен момчетата ще покажат амбиция да си върнат самочувствието. Не ме притеснява нищо свързано с мача. Отиваме в Сливен, за да вземем трите точки. Загубата в Лисабон трябва да ни отрезви и да ни накара да работим здраво и концентрирано. Самочувствието ни трябва отново да бъде такова, каквото беше преди мача с Гент, защото в срещите с Берое и Спортинг не играхме, както трябва", каза още Петров. /БЛИЦ