Едни от най-големите имена на пловдивския футбол дадоха да се разбере, че на терена няма различия и омраза. Има спорт и уважение. В демонстративен коледен мач на игрище "Селект" се пуснаха треньорът на "Левски" Ясен Петров, Георги Иванов-Гонзо, Ивайло Петров-Пифа, Тодор Тимонов, Наско Георгиев, Апостол Попов, Дани Кики и други. 9.jpg

Левскари играха срещу "канарчета" и "смърфове", събрани в един отбор. Професионалисти и приятели, които принадлежат към различни райета, но играят рамо до рамо и не се мразят.

Именно локомотивско-ботевисткият тим излезе победител в схватката, при това категорично. Тимонов, Кики и компания разколачиха синята команда с Гонзо в нападение и с Ясен Петров като играещ треньор.
8.jpg
"Нямаме шанс, много са бързи", коментира Петров.

"Направо не ги виждаме", допълни Гонзо. Лимона и тимът му думнаха "сините" звезди с голяма разлика, като Тимонов оплете няколко пъти топката в мрежата на противника.

Със серия голове и страхотни отигравания се отчете и Дани Кики, който се разбира с ботевистите Тимонов и Апостол Попов перфектно на терена, а явно и извън него. С хеттрик се отчете и Георги Иванов. Голямата дупка в левскарския отбор бе Ясен Петров, който меко казано е загубил форма. Видимо натежал Яската излезе на зеления килим в момент от първото полувреме, в който тимът му водеше с 2:0, пише podtepeto.

Още с влизането си в игра той направи безобразна грешка. Тръгна да лъже Наско Георгиев в наказателното си поле, а класикът Георгиев само това и чакаше. Отне топката на Ясен, подаде на Тимонов, и Лимона скъса мрежата, с което отпуши отбора си. 9_1.jpg

Последваха серия от голове и страхотни изпълнения, а треньорът на "Левски" напусна терена с думите - "Идват моменти, в които разбираш, че не можеш."

"Добре, че излезе от терена - да подсилиш отбора", изцепи се Гонзо, който както обикновено се палеше, псуваше здраво и гореше в играта. /БЛИЦ