Собственикът на Септември (София) Румен Чандъров призна, че за момента не търси нов наставник след оставката на Николай Митов и тимът ще бъде воден от досегашния помощник на наставника Христо Арангелов. 

"Разделяме се с Ники Митов, поне засега Христо Арангелов ще води отбора. Няма смисъл на този етап да назначаваме външен човек. За момента не планирам да търся друг човек. Имам много варианти. За седемте загуби трябва да питате треньорите. Аз си имам някакво обяснение, като беше нужно да се вземат мерки. Не се притеснявам за оставането на отбора в елита. Имаме добър състав. Случва се да има спадове. Може би при нас стана малко по-дълбоко, но ще излезем от тази ситуация, като бием няколко пъти. 

Треньорът прецени, че има нужда от промяна. Никой не е казал, че Николай Митов е слаб треньор, напротив - много е добър. Съдията (Станислав Ставров - б.р.) повлия на мача с Витоша (Бистрица). Безобразен рефер. Има дузпа за Витоша, но не може да покажеш червен картон за игра с ръка във въздуха. Нашари ни и с няколко картона преди това. Смешна работа", коменитира Чандъров за "Тема спорт".

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019