Треньорът на Видима-Раковски Димитър Тодоров е готов с програмата за зимната подготовка на отбора, която ще протече на три етапа. Наставникът събира футболистите за първото занимание на 10 януари на стадион „Раковски”. Първият етап от подготовката ще се води в домашна обстановка на базата на клуба в Севлиево и ще продължи до 30 януари. В това време ще се проведат две контролни срещи – с Любимец на 22 януари в Севлиево и с Етър на 26 януари във Велико Търново.

От 31 януари отборът заминава на лагер в Благоевград, където ще изиграе три мача – на 2 февруари със Септември (Симитли), на 5 февруари с Пирин (Благоевград) и на 9 февруари с Малеш (Микрево). От 10 февруари до началото на пролетния дял на първенството Видима-Раковски ще се готви отново в Севлиево, като ще изиграе още три контролни срещи. На 12 февруари ще срещне Ботев (Враца) в Севлиево, а на 19 февруари е последната проверка, със Светкавица в Търговище. Има още една свободна дата - 16 февруари, като предстои да се уточни съперникът за планирания спаринг.

“Димитър Тодоров все още няма яснота на кои футболисти ще може да разчита от обещаните за преотстъпване от “Левски”. Преди подписването на договора за продажбата на Пламен Илиев, щабът на “сините” даде дума, че ще пратят в Севлиево Лъчезар Балтанов, Калин Щърков и Ивайло Василев. По-късно се оказа, че пристигането на първите двама съвсем не е сигурно и много по-вероятно е те да бъдат задържани в „Левски”. На този етап е потвърдено само, че в тренировките на „Видима-Раковски” ще се включи вратарят Ивайло Василев. Той е роден през 1991 г., собственост е на „Левски”, а през есента пазеше на вратата на Чавдар (Бяла Слатина). Любопитна подробност е, че Василев израства в школата на ЦСКА, преди да предпочете да премине в “Левски”, пише официалният сайт на Видима-Раковски./БЛИЦ