Стартовият състав на ЦСКА за мача с Лудогорец вече е ясен. Това се разбра от вчерашната тренировка на 31-кратните шампиони. Очаква се за пореден пък “червените” да започнат с различна единадесеторка и разменени позиции на някои играчи.
 
Изненадата е предвиденото място на Грегъри Нелсън на резервната скамейка, пише “Тема Спорт”. Холандецът разочарова по време на мача за Купата със Славия и ще бъде използван като жокер през второто полувреме подобно на дербито с Литекс през миналия уикенд.
 
На вратата след наказание ще се завърне Райс Мболи, а карето защитници пред него ще бъде Бандаловски, Крачунов, Костадин Стоянов и Адемар. Бразилецът ще бъде предпочетен за ляв бек вместо Румен Трифонов.
 
В средата на терена “армейците” ще са в същия състав като срещу Литекс – Тодор Янчев и Петър Стоянов като двойка вътрешни полузащитници и Галчев, изнесен пред тях.
 
На върха на атаката отново ще е голмайсторът Янис Зику, подпомаган по двата фланга от Спас Делев и Жуниор Мораес, като тримата често си сменят местата.