Тодор Батков говори дълго пред медиите след победата с 2:0 над Черноморец на "Герена". Адвокатът коментира доста актуални теми около клуба, както и бъдещето на треньора Антони Здравков.

"Той е треньор на "Левски", вие сами си решихте и разпространихте тезата, че той е временно, спасителен вариант, не знаел, че го назначавам. Имам му пълно доверие и даже мога да ви кажа, че още, когато го назначавах му казах: "Можеш да спечелиш 33 точки, ако вземеш 23, оставаш." Той вече взе 21. Що да го махам човекът, върши си работата", заяви Батков.

"Трябва да уважаваме институцията "Левски", както и треьнорът. Аз го заявявам, треньорът се казва Антони Здравков. Имам му пълно доверие на него и екипа му и ще водят отбора и след Нова година", допълни Батков по темата с треньорския пост на "Герена".

"Ние трябва да си вземем мача с Нефтохимик в неделя. Ако останалите отбори загубят точки, може и да зимуваме в тройката. Дори и да не сме в тройката на една точка отзад не е чак толкова зле. Идва особено важният мач с ЦСКА, който трябва да направим добър завършек на тази много лоша година. Някоко мача на годината имахме, финала с Берое - знаете как завърши, финала със Славия при спечелена титла - знаете как завърши. Дано поне малко да отмием и да зарадваме хората на 19-ти", завърши адвокатът./БЛИЦ