Левски все още не се е отказал от привличането на Симеон Славчев и дo няколко дни ще атакува с оферта национала. Според azerisport.com, „сините“ ще изпратят своето предложение към халфа веднага щом той прекрати договора си с Карабах. В Азербайджан разкриват, че всичко ще стане ясно след четвъртфинала за купата на страната днес. Тимът на Славчев ще посрещне ФК Кесла от 18:00 часа.

В понеделник на полузащитника му предстоят разговори с шефовете на Карабах за бъдещето му. След това ще стане ясно дали той ще може да скъса договора си и да стане свободен агент. Левски може да си позволи играча, но ако не плаща трансферна сума. При положение че азерите не го освободят, Славчев няма да носи синята фланелка през пролетта.

За последно българинът бе предпочел да остане в Карабах до лятото, но явно това негово решение се е променило. Славчев има договор с клуба до първата половина на 2021 година. Към него интерес проявяват както Левски и Черно море, така и тимове от Полша, Португалия и Турция. През този сезон Славчев игра само в осем срещи за Карабах, в които не успя да се разпише. За последно бе на терена на 6 октомври.