Най-накрая стана ясен началният час на първата среща от пролетния полусезон на ЦСКА в Югозападната "В" група, информира „Канал 3“. "Армейците" гостуват на Струмска слава (Радомир) на собствения си стадион "Българска армия" от 18:30 часа в неделя (21 февруари). Двубоят ще бъде излъчван пряко по „Канал 3“.

Датата и часа на мача дълго време не бяха ясни. От радомирския клуб искаха да играят на собственият си стадион, но проведената инспекция констатира, че съоръжението на Струмска слава не отговаря на изискванията. Затова от БФС решиха, че е най-добре срещата да се проведе в София. Проблем имаше и с началния час, тъй като по програма срещата трябваше да е от 14:00 часа, но се засича с мачове от „А“ група.

ЦСКА е убедителен лидер в югозападната "В" група с пълен актив от 48 точки със смазваща голова разлика от 65:1. Струмска слава пък се намира на осмата позиция във временното подреждане с 23 точки. През първия полусезон "армейците" се наложиха с класическото 3:0 над съперника си от Радомир.

ЦСКА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА, ЗИМА 2016

НОВИ: Николай Дичев (защитник)
НАПУСНАЛИ: Радой Божилов, Владислав Узунов, Иво Иванов

ПОДГОТОВКА
11 януари - първа тренировка
12 януари - лагер в Анталия
27 януари - 12 февруари - лагер в Александруполис

КОНТРОЛИ
21 януари, ЦСКА - Александрия (Украйна) 4:2
1 февруари, ЦСКА - Ксанти 0:1
3 февруари, ЦСКА - Пантракикос 2:2
7 февруари, ЦСКА - Византион (трета дивизия) - отменена
14 февруари, ЦСКА - Дунав (Русе) 6:0

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА