Старши треньорът на ЦСКА Миодраг Йешич отхвърли категорично слуховете, че двата поредни резултата 3:3 от контролите на ЦСКА в Турция (срещу азерите от Сигмург и руския Уфа) са уредени за черно тото. “Армейците” тази вечер се завърнаха от лагера си в Турция.

“Някой може да се съмнява в тези резултати. В първия мач съдията даде дузпа, но нямаше контакт (срещу Сервет). Във втория мач те (Сигмург) поведоха точно, когато ние бяхме с играч по-малко, защото Марсиньо беше контузен. Второто полувреме пуснах нов състав. В този мач през второто полувреме младите играха много добре, вкарахме гол, но съдията даде две дузпи за тях. Втората беше направо смешна. На мача с Уфа водехме с 2:0, имахме положения за 3:0, но след това се получи известно отпускане. Тъй като първият състав знаеха, че ще играят само едно полувреме, концентрацията им падна. Първият и третият гол на Уфа бяха случайни”, заяви Йешич.

“Можем да постигнем много неща в българското първенство и в турнира за купата”, каза Йешич, но не пожела да уточни какво точно визира.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ