Треньорът на Литекс Миодраг Йешич похвали колегата си Георги Иванов за работата, която е свършил с Черно море. Двубоят между двата тима е днес от 15:00 часа на "Тича".

"Дано да имаме късмет да не вали, защото теренът ще стане много тежък. До края на сезона няма кой знае какво ново да кажа - всеки мач ще е труден и битка за всяка точка. В първата седмица няма лесни двубои и съперници. Искаме и ще се опитаме с всички сили да спечелим във Варна. Георги Иванов е направил много силен отбор, който умее да играе за резултат. Разполага със здрав колектив. Черно море може да победи всеки и го доказа", каза пред "Тема спорт" сръбският специалист.

"По време на миналата зимна подготовка, когато бях начело на ЦСКА, на лагера в Анталия тренировките ни често съвпадаха с тези на Черно море. Тогава Иванов правеше отбора си и сега се вижда огромната разлика и добрата работа, която е свършил, макар че доста футболисти си тръгнаха от тима му. Георги Иванов има голямо бъдеще като треньор. Има качества да успее", каза Йешич.

Относно завръщането на Иванов в "Левкси", сърбинът каза: "Това е в бъдеще бреме, нека гледаме сега", и продължи - "Казах на играчите, че мислите им трябва да са насочени единствено и само към двубоя с Черно море. После ще дойде ред и на Лудогорец. Преди това искам и хубаво да си отпочинат в двата дни за Великден, да се заредят от семействата си", завърши треньорът на ловчанлии.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ