Миодраг Йешич призна, че може да поеме Локомотив (Пловдив). Сръбският специалист гледа на живо двубоя между ЦСКА и Литекс на стадион “Българска армия”. Йешич е в компанията на спортния директор на Локо (Пд) Бранко Милованович. Както е известно, “смърфовете” са без треньор, след като Неделчо Матушев бе уволнен.

“Имам много хубави спомени тук, поздравявам всички фенове на ЦСКА. Литекс е в добра форма, лидер е в класирането. ЦСКА обаче се завръща след една година на стадиона си. С подкрепата на верните си фенове абсолютно надигра Литекс през първото полувреме. Преднината им можеше да бъде и по-голяма”, коментира Йешич първото полувреме на двубоя.

“Върнах се в България, за да се видя със стари приятели. За последно бях в Либия, но знаете какво се случи. Разговаряме с Локомотив, може да се разберем. Още не мога да говоря нищо предварително. Локомотив е клуб с традиции, работи се добре и се развива правилно. Всичко ще стане ясно до няколко дни. Има интерес от далечна страна, но искам да бъда по-близо до семейството си”, завърши сръбският специалист./БЛИЦ