Миодраг Йешич сложи край на войната със Стойчо Младенов, поднасяйки му извинения часове преди мача ЦСКА – Литекс. Сръбският специалист даде обширно интервю пред “Канал 3”, в което призна, че е сбъркал преди две години. Тогава той постоянно хапеше Екзекутора на Ливърпул, който от своя страна не оставаше по-назад и отговаряше на удара с удар. Нападките на Йешич обаче бяха по-остри.
 
"Младенов трябва на секундата да си тръгне от ЦСКА и да се извини за положението, в което се намира отборът. Държат го само заради неустойката, която трябва да вземе", обяви преди време Йешич.
 
Днес обаче той заяви следното: "Няма война между нас. Тогава не познавах хората от "Титан". Предишното ръководство си правеше реклама на клуба. Те нямаха желание ЦСКА да бъде силен отбор, не позволяваха на треньорите да работят на спокойствие. Нито на мен, нито на Стойчо Младенов, нито на Любослав Пенев.

Признавам си, че сгреших по адрес на Стойчо. Ще ви припомня за какво ставаше въпрос. Имаше една словесна престрелка между нас. Казах някои неща във връзка с изказвания на Младенов. Но сега се извинявам. Вижте, аз тогава казах някои истини, но може би не трябваше да ги споделям по този начин. Не бива да стоим постоянно в миналото или да се връщаме към него, защото по този начин не можем да погледнем към бъдещето.

"Радвам се, че ще бъда отново на "Армията", макар и от другата страна на барикадата. Имал съм много успехи в ЦСКА и знам, че феновете ме уважават.

Ситуацията в ЦСКА се подобри, защото дойдоха нови хора. Те промениха клуба", заяви Йешич.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА