Миодраг Йешич оправда слабата игра на ЦСКА в първите два пролетни мача с натрупано напрежение. Отборът днес победи Черноморец с 2:0 и записа първи успех за пролетния дял от сезона. И двете попадения реализира Сержиньо.

“Това 2:0 ще се отрази добре на самочувствието на играчите. Видяхте, че след втория гол можехме да вкараме още голове. Трябват ни победи, не само една, а доста. Всички тези неща, които се случиха по време на подготовката, преди и след мача с Литекс...появи се огромно напрежение в играчите. Победихме силен отбор, Черноморец играе твърдо в защита. Най-важното е не резултатът, а резултатът, който ще повиши самочувствието на играчите. Свършихме си работата, този мач е история и гледаме напред. Чакаме двубоя за Купата на България. Малко е тежка програмата ни, за шест дни имаме три мача. Вече се готвим за следващия, за това може да се уверите, че тези, които играха по-малко от 45 минути днес, сега имат тренировка”, заяви Йешич.

“Аз дойдох тук, не дойдох да работя за този или онзи, а за отбора. Не искам да изтъквам отделни футболисти. През 2005 година победихме Родопа в първия ми мач с 1:0. Тогава можеше дори да загубим. Е, днес спечелихме с 2:0. Нямам нищо против всичко сега да се повтори като отпреди 8 години, т.е. оставащите мачове сега да са като онези през пролетта на 2005-та”, завърши сърбинът./БЛИЦ