Факт е назначението на Миодраг Йешич за заместник на Любослав Пенев на поста старши треньор на ЦСКА. Още преди няколко часа човек от ръководството на "армейците" поднесе горещата новина за читателите на БЛИЦ, която се потвърди след проведеното спешно заседание на Надзорния съвет на клуба.

Тази вечер босът на "армейците" Димитър Борисов е провел едночасов разговор по телефона със сръбския спец. Договорът на Йешич с ЦСКА е за срок от 1,5 години.

"Радвам се, че се разбрахме. Връщам се, за да стана отново шампион с най-великия български тим!", казал щастливият Йешич на Борисов.

На сърбина днес (13 януари) предстои мач с либийския му отбор Ал  Итихад, който е лидер в местния шампионат. Веднага след срещата Йешич си тръгва, тъй като има клауза в договора си, която гласи, че при оферта от ЦСКА или Партизан напуска отбора без финансов иск.

БЛИЦ научи още, че за помощник-треньор Йешич смятал да покани Драголюб Симонович, който в момента е начело на Сливен.

В четвъртък ще се състои обширната пресконференция на Йешич, а до няколко часа новината за завръщането му ще бъде съобщена официално и на интернет страницата на клуба. /БЛИЦ