Наставникът на ЦСКА Миодраг Йешич обеща да превърне в ад стадион “Българска армия” за всички гостуващи тимове. Сърбинът даде пресконференция преди старта на пролетния дял на “А” група. В събота “червените” приемат Литекс на своя стадион от 15:00 часа.

"Искам едно нещо да стане ясно. Лично аз изпитвам огромно уважение към собственика на Литекс Гриша Ганчев и легендата на българския футбол Христо Стоичков. След два дни ще ги посрещнем като велики приятели. Същото ще сторим и с всички отбори, които ни гостуват. Но въпреки това те трябва да знаят едно нещо.

Който иска да измъкне нещо от ЦСКА, трябва да премине през ада на "Българска армия". Трябва да побеждаваме, дори и ако се наложи да оставим и последния атом от силите си. Не ме интересува как играят останалите тимове. ЦСКА е най-големият клуб в България и затова е нужно всички да се съобразяват с нас", заяви Йешич пред журналистите.

Сръбският специалист използва случая да благодари на изпълнителния директор на “червените” Георги Илиев.

"Искам на благодаря на Георги Илиев за това, че ЦСКА се върна на "Българска армия" и затова, че направи прекрасна зала за провеждане на пресконференции. Благодаря на ръководството и на всички хора, които бяха в основата това да се случи. ЦСКА вече ще играе с човек повече. Завръщането у дома ще ни донесе допълнителни сили", заяви треньорът на ЦСКА.