Наставникът на "Левски" Славиша Йоканович даде отговор на информациите от Испания, че Тенерифе желае да си го върне, но вече за треньор. Сръбският специалист говори и за предстоящия мач с Нефтохимик. Срещата от 10-ия кръг на "А" група е утре от 18:00 часа на "Герена".

"Интересува ме само "Левски". Няма преговори с Тенерифе. Това са журналистически информации", каза Йоканович.

"Мисля само за "Левски". Няма да е достойно поведение да си оставиш работата, която имаш, и да започнеш друга. Тенерифе си има своите проблеми и се надявам техният треньор да си ги разреши. Играл съм 4 години за този клуб и имам отлични впечатления оттам. Аз съм на 45 години и вероятно още 20 години ще съм във футбола. Кой знае, някой ден може да се върна в Тенерифе", добави сърбинът.

"За нас няма лесни мачове. Дори, когато побеждаваме, не се получава лесно. Искам от футболистите ми да са готови не на 100%, а на 1000%. Те не трябва да мислят за мача със Славия, който е в далечно бъдеще за нас. Най-важният мач за "Левски" е този с Нефтохимик утре. Не се залъгваме, че след две победи вече сме се превърнали в зверове и ще мачкаме всички наред. Напротив - виждам, че отборът не играе добре", каза Йоканович.

"Нефтохимик е отбор, който започна добре сезона, но в последните мачове нямат ясен стил. Срещу Лудогорец започнаха по един начин, а след втория гол продължиха по друг. Очаквам да играят прибрано в своята половина, но не мисля, че са добри на контраатака. Опасностите могат да дойдат от статични положения. Не искам да коментирам думите на други хора от клуба. В момента имам тези футболисти. За мен те са най-добрите на света", сподели още наставникът на "Левски".

"В момента сме на осмо място, което не подхожда на амбицията на клуба. Но ние си заслужихме тази позиция в класирането. Никой от нас не е доволен", добави Йока.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ