Наставникът на "Левски" Славиша Йоканович сподели след нулевото равенство с Локомотив (София), че не може това да бъде лицето на единия от грандовете в родния футбол. Сърбинът е недоволен от изявите на играчите си в днешния мач, които не са изпълнили това, което е работено на тренировките преди двубоя.

"Стигнахме до някакви положения, които бяха случайни, а не плод на организация. Направихме голяма крачка назад. Имаме 15 дни до мача с ЦСКА, но ако в него покажем това, което и днес, няма как да победим", коментира Йоканович на прескоференцията, а веднага след нулевото равенство погледна реално на нещата и не хвърли вината върху съдията Христо Ристосков, който в 95-ата минута отмени гол на "Левски".

Това, че днес не изглеждахме добре е моя отговорност. Ако футболистите играят така, както аз искам. Днес не очаквах, че ще играем по този начин. Очаквах, че позитивната атмосфера от последните мачове ще ни позволи да продължим добрата игра... възходящата линия. Винаги, когато искам нещо от играчите ги питам дали им е ясно. Преди мача ми казаха, че им е ясно това, което искам от тях. Днес обаче не показахме това, което работим през седмицата. Определено не съм доволен", добави сърбинът.

"Това не може да е лицето на "Левски". Но такъв е пътят ни засега. До декември ще бъдем с тези футболисти", каза още Йоканович.

"Бяхме близо до това да победим, но и Локомотив (София) беше близо. Шансовете ни бяха по-скоро от статични положения. При тях обаче се вижда, че ни трябват по-високи играчи", добави наставникът на "Левски".

"Ще работя много, това е единственият път. Днес имаше много грешки. Не изглеждахме като отбор. Мислехме, че победата ще дойде сама. Аз имам най-голямата отговорност", каза още Йоканович.