Треньорът на "Левски" Славиша Йоканович посочи формулата за успеха след минималното 1:0 над Славия на "Овча Купел". Сръбският спец каза, че играта на отбора му все още не му харесва, но най-важното са спечелените поредни три точки.

"През първите 45 минути мачът бе равностоен. Оставяхме голямо разстояние между нашите линии и не можехме да контролираме играта в центъра на терена. През втората част бяхме по-опасни и можехме да нападаме, можехме и да се отбраняване. Формулата за победата е една - Славия не създаде голово положение и заслужено спечелихме", коментира Йоканович след двубоя на "Овча Купел".

"Не бяхме много добри в този мач, но пред нас предстои много работа", каза сърбинът.

"Няма никакво чудо. През второто полувреме тичахме повече и се раздавахме повече. Разбирам, че феновете няма как да забравят онзи мач. Аз тогава не съм бил част от отбора. Надявам се, че оттук–нататък ще бъдем само победители", добави Йоканович.

"Вече изглеждаме много по-добре в сравнение преди един месец. Играта не отговаря на амбициите на клуба и на феновете. Надявам се, че в следващия двубой ще играем още по-добре", каза наставникът на "Левски".

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ