Треньорът на "Левски" Славиша Йоканович остана доволен от играта и победата на неговия отбор срещу Нефтохимик с изразителното 6:0.

„За нас това е важна победа. Беше много важно да спечелим на нашия стадион, за да спечелим аплодисменти тук. Сега си ги заслужихме. Бързо трябва да се подготвим за мача със Славия", каза сърбинът.

"Имаме си наши проблеми, с играчи, които се включиха по-късно. Все още не сме на това ниво, което се очаква от нас. През тази седмица обаче направихме две крачки към това, което се очаква от тима. Головете бяха много важни, за да може публиката да повярва в отбора и самите футболисти да си повярват. Пред нас предстои още много работа, този резултат не бива да ни заблуждава“, коментира още Йоканович.

"Искам да благодаря на феновете, които проявиха търпение. За първи път може би ще отида на вечеря след мач, защото досега не ми се е случвало. За първи път съм доволен след мач", каза спецът.

"Не бива обаче да се заблуждаваме, "Левски" трябва да играе много по-добре. Винаги вярвам, че ще победим в следващия мач. Днес направих някои промени, а резултатът ми позволяваше да мисля за следващия мач. За двубоя със Славия няма да сме много свежи, но същото важи и за тях“, коментира още Йоканович.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ