Треньорът на "Левски" Славиша Йоканович, който е извеждал Партизан до дубъл в Сърбия, посъветва бившия си отбор да не се плаши от Лудогорец. Грандът от Белград се среща с разградчани в третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Първият двубой е утре от 20:30 часа на "Лудогорец Арена" и ще бъде предаван директно по ТВ7.

"Няма да бъде лесно срещу Лудогорец, те са опитен отбор с 15 чужденци в състава си. Да, имат и някои слабости, а това се видя в мачовете със Слован. Доста са опасни в атака, но все пак не са Барселона, а Лудогорец", заяви за "Спортски журнал" сръбският наставник на "Левски".

"Шансовете са 50 на 50, независимо от факта, че съм останал с впечатлението, че в Партизан гледат песимистично на този сблъсък. Аз все пак вярвам, че моят бивш отбор може да спечели тази битка", продължи Йоканович.

"В България съм едва от около една седмица и не вярвам, че в момента съм един от най-компетентните събеседници по темата за българския футбол. Имах все пак шанса да гледам Лудогорец в мача със Слован и в неделния шампионатен двубой с Черноморец. Става въпрос за два различни двубоя и за две различни лица на отбора, тъй като срещу словаците те бяха невероятни, а срещу Черноморец, въпреки че биха с един гол, не оставиха много добро впечатление. Играеха бавно, с много проблеми, просто през уикенда не бяха отбора, който бяха в сряда", добави Славиша Йоканович.