Президентът на Марек Йордан Андреев заяви специално за БЛИЦ, че не знае кои са хората и какво може да е предизвикало нападението срещу него. “Най-лошото е, че ме изненадаха, не бях подготвен. Бяха двама души, единият ме отмина, а другият, когато се изравни с мен, ме събори на земята. И двама бяха доста по-едри от мен, не използваха предмети, налагаха ме само с шутове в главата”, каза босът на дупнишкия клуб.
 

“Не мога да говоря много добре, тъй като преди малко ми бе направена операция. Имам тампони в носа и шефове в устата. Гипсиран е левият ми крак, тъй като глезенът ми е счупен, счупен е и палецът на ръката ми. До два-три дни обаче казаха, че ще ме изпишат, но ще продължа да нося гипса на крака. Лошото е, че утре няма да мога да отида на мача с Миньор (Раднево) за купата на България. Момчетата ще излязат за двубоя”, допълни Данчо Андреев.


“Нямам никаква представа какви са тези хора и защо ме биха. Не знам дали е свързано с футбола. Имал съм толкова проблеми с отбора и е можело да се случи подобно нещо, но сега нямам никаква идея откъде дойде това нападение. Чух, че съм дължал пари, което също не е вярно. В България всичко може да очакваш”, каза още президентът на Марек.

“Никаква жалба не съм подавал в полицията. За какво да подавам, като няма да ги намерят тези хора, няма смисъл. Ще проведа собствено разследване, ако мога да стигна до нещо по-конкретно. Иначе с полицията не ми се занимава, защото ще ме викат в следващите няколко месеца за всичко, но резултат едва ли ще има”, завърши Йордан Андреев.

СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ