Един от най-опитните в Локомотив (Пловдив) Йордан Тодоров обяви, че за поражението с 1:2 от Пирин и отпадането от Купата не са виновни феновете, журналистите или президентът Коко Динев, а единствено футболистите, които били "п**ьовци".

"Знам, че ще ме гледат малки деца и се извинявам, но ние сме п**ьовци. Знаете ли какво значи това? Не ме карайте да продължа, защото съм ядосан. За загубата сме виновни само ние футболистите, не феновете, журналистите или президентът. Не знам защо се получи така. Имаме едни от най-добрите футболисти", коментира Тодоров.

"Днес и**рахме едно голямо... да не казвам заради малките деца какво. Собственикът Коко Динев говори с нас на висок тон. Едно голямо извинение за този човек, който си дава сърцето и душата за Локомотив. Едно голямо извинение и за феновете, които днес ни подкрепяха 90 минути", допълни Тодоров.

"Здравко е бил афектиран и за това е нападнал чужденците в отбора. Истината е, че не само те, но и останалите носим вина", каза още играчът на Локо (Пд). /БЛИЦ