Йордан Тодоров остава в ЦСКА и през новия сезон. Това стана окончателно ясно вчера, информира "Меридиан Мач". Универсалният футболист на "червените" е отказал предложенията на Локомотив (София) и Черно море, а добра оферта от чужбина така и не е постъпила.

В събота Тодоров обядва с боса на столичните "железничари" Николай Гигов и личния си агент Емил Данчев. Тогава Гигов официално е поканил Данчо да премине в Локомотив. От преди 10 дни пък Тодоров има оферта от Черно море. Той обаче е бил категоричен в отказа си и на двете предложения.

"Многократно съм казвал, че в България ще играя само за ЦСКА. Уважавам това, че доста клубове в България ме ценят, но аз няма как да сменя ЦСКА с друг български клуб. Тук не става въпрос за пари, а за нагласа, за ценностна система, за привързаност. Много е трудно след 7 сезона на "Армията" да отидеш в друг отбор от "А" група. Твърдо оставам в ЦСКА. Нямам никакви претенции на кой пост ще играя. Убеден съм, че имам още какво да дам на отбора и ще го правя с желание. Пълни глупости са твърденията, че вече съм нямал мотивация да играя за ЦСКА. Това може да го твърдят само хора, които не ме познават. Готов съм да премина през всичко, но отново да бъда полезен на отбора, без значение на кой пост. Казвам го ясно и категорично – искам да играя в ЦСКА и оставам в отбора", заяви Тодоров. /БЛИЦ