Бившият футболист и спортен директор на Левски Христо Йовов, който влезе в новия управителен съвет на Българския спортен тотализатор, обясни, че държавното дружеството има нужда от реклама, за да се развие и впоследствие да донесе повече пари за българския спорт и спортното министерство. 

Както е известно, БЛИЦ СПОРТ първи писа, че тотото ще стане спонсор на "сините", което впоследствие беше потвърдено от премиера Бойко Борисов

"Ще направим всичко възможно, за да популяризираме тотото. То трябва да бъде рекламирано, а дали ще е с Левски или някакъв друг спортен клуб или отбор, е друг въпрос. Левски е една институция в България и има много последователи. Чрез футболния клуб хората могат много лесно да бъдат докоснати. На този етап нищо не е коментирано от нас и това са последващи решения", коментира пред "Хоризонт" Христо Йовов. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

Той разкри и първата си идея за модернизирането на тотото. "Ще се стремим да го направим по-достъпно за хората. Искаме да могат да играят игрите онлайн от вкъщи", обясни Бижутера.

"Не ходя на мачове на Левски, но следя какво се случва", добави бившият футболист.