Вторият футболен турнир, организиран от PSL - Премиер сокър лига, ще се проведе на 17 март в София. Това съобщи на пресконференция в Пресклуб „България” директорът на лигата Стефан Дамянов. Турнирът ще бъде с осем или десет отбора, разделени в две групи, като в много от съставите личат имената на известни футболисти. В отбора на "Балистик" ще играят Христо Йовов и Светослав Петров, Иван Цветков ще бъде основен играч в отбора на Зона „С” – Благоевград. Известни имена личат и в останалите отбори, които са сред водещите в България по мини футбол  – Релакс, Клетката, ВМВ, Хулиганите и др.

Греъм Уорън, един от основателите на лигата, заяви пред репортерите, че през май ще има международен турнир за жени в София с участието на два отбора от Великобритания – Лестър и Уест Хям, както и с отбори от Македония и Сърбия. 

През лятото ще има голям детски турнир, а амбицията на инициаторите на сокър лигата е през следващата година да организират корпоративни турнири и състезания по браншове – на хотелиерите, банкерите, застрахователите и т.н., в които да участват отбори от Великобритания и от Европа. 

Установени са добри контакти с отбора на Салфорд, като негови  собственици са бившите играчи на Манчестър Юнайтед Райън Гигс, Гари Невил, Фил Невил, Пол Скоулс и Ники Бут. Очаква се на един от турнирите, организиран от PSL, у нас да дойде един от тези легендарни играчи на Манчестър Юнайтед.