Христо Йовов вле­зе в поредното си превъплъщение. След като Бижутера до този момент съв­местяваше длъжнос­тите на футболист и помощник-треньор, сега пое ролята и на скаут в "Левски", научи „Мери­диан Мач".

Опитни­ят футболист на ня­колко пъти е гледал играчи от България, които са цели в зимната селекция на „сините". Той е на­товарен от Илиан Илиев с функцията, въпреки че на „Герена" има цяло скаутско звено, предвож­дано от Дончо До­нев.

Йовов се ползва с голямо доверие от страна на треньора на „сините". Илиан Илиев взе през лято­то Бижутера в щаба си, а редом с това настоя той да остане и на терена за още един сезон. Сега варненският специа­лист натовари игра­ча с още една функ­ция.

Като играч обаче Ицо получава малко шансове през този сезон, като по-често на позицията зад нападателя са предпо­читани Марсиньо, Владимир Гаджев и Антонио Вутов. Ве­роятно през юни Би­жутера ще сложи край на състезател­ната си кариера. Той обаче ще остане на работа в клуба и след това, като Ио­вов вече призна, че се е прицелил в тре­ньорска кариера.