Поредна рокада обмисля треньорското ръководство на "Левски" за предстоящия шампионатен мач срещу Берое.

Ако звездата на "сините" Гара Дембеле не се възстанови напълно от контузия, на върха на атаката за гостуването в Стара Загора ще започне универсалният Христо Йовов, твърди “Тема Спорт”. От лекарския щаб на отбора ще направят всичко възможно, за да вдигнат на крака Гара Дембеле, но въпреки това съществува голяма вероятност голаджията да пропусне срещата. Поради това Гонзо и Ясен вече са готови с план Б в атака - Христо Йовов. Донякъде поставянето на капитана на сините на Върха на нападението е изненадващ ход предвид наличието на Исмаил Иса на този пост. Последният беше титуляр срещу Черно море, но, изглежда, Гонзо не е останал доволен от показаното.

Въпреки това Иса ще попадне в стартовите 11 на Гонзо и Ясен Петров за сблъсъка в Стара Загора. Той ще бъде използван като дясно крило така, както бе в мачовете срещу Видима-Раковски, Миньор и Литекс. Въпросителната пред Гонзо и Ясен е кой да заеме мястото на Йовов на левия фланг на атаката. Опциите са две - Марко Видович и Даниел Младенов.

Другата промяна в състава е свързана със средата на терена, където партньор на Владимир Гаджев най-вероятно ще е Сашо Александров. Това ще стане, ако Сержиньо Грийн започне като ляв бек срещу Берое. /БЛИЦ