Контузеният ас на Левски Христо Йовов изненадващо попадна в групата за утрешния мач с Миньор (Перник). Срещата от 6-ия кръг на "А" група е от 21:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

В последните дни Йовов не тренира със съотборниците си, а се подготвя по индивидуален план. Очаква се Ясен Петров да не рискува с включването му в игра и по всяка вероятност Йовов ще отпадне от състава на "сините" за домакинството на Миньор.

Треньорът на Левски изненадващо включи в групата юношата Тодор Чаворски. Така пред 17-годишния талант се открива възможността да дебютира в професионалния футбол. Голаджията от школата с №9, известен сред съотборниците си като Тото, досега не е попадал в състава на мъжкия тим за официален мач. Преди дни Чаворски получи шанс за изява в контролата срещу Монтана и дори се разписа за крайното 3:1.

Последното ново попълнение на "сините" - холандецът Анди Слори, отново не намери място в групата, тъй като все още не е готов за игра. В разширения състав ги няма още халфовете Мариян Огнянов и Лъчезар Балтанов, които доскоро лекуваха травми. /БЛИЦ

Групата на Левски за мача с Миньор
Вратари: Георги Петков, Божидар Митрев
Защитници: Дъстли Мулдер, Сержиньо Грийн, Стефан Станчев, Иво Иванов, Веселин Минев, Шакиб Бензукан
Полузащитници и нападатели: Александър Александров, Христо Йовов, Даниел Младенов, Жоазиньо, Дарко Тасевски, Александър Киров, Исмаил Иса, Гара Дембеле, Владимир Гаджев, Йордан Милиев, Тодор Чаворски