Ботев (Враца) е на път да привлече юноша на Бенфика. Става въпрос за 19-годишния вратар Николай Чебутари, който по произход е молдовец, но е с румънски паспорт, пише "Конкурент". За последно стражът е пазил в Португалия. Той се присъедини към врачани на лагера им в Сандански и взе участие в последната контрола със Спартак (Плевен), загубена с 0:1.

Треньорът Сашо Ангелов и Илиян Василев, който се грижи за подготовката на вратарите, са останали доволни от изявите на Чебутари. Предстои да се оформят документалните детайли около преминаването му в Ботев. В момента опции за поста под рамката са Ивайло Яначков, който не е напълно възстановен от контузия в рамото и Христо Митов, надянал отново ръкавиците, след като през есента водеше тренировките на вратарите.  

След 23 дни двуразови занимания Сашо Ангелов даде два дни почивка на възпитаниците си. Той ги събира за първа тренировка през тази седмица днес следобед. След нея ще стане ясно дали подготовката на ботевци ще продължи във Враца. По програма следващите им контроли са на 9 и 11 февруари със Струмска слава (Радомир) и Ботев (Ихтиман).

ВСИЧКО ЗА ВТОРА ЛИГА