Юношата на Пирин Иван Михов, който това лято подписа с Миньор, ще заеме мястото на Даниел Златков в отбрана в мача срещу Славия. Мачът от 3-ия кръг на "А" група е в събота от 18:00 часа на стадиона в столичния квартал "Овча Купел".

Снощи БЛИЦ първи ви съобщи изненадващата новина, че Златков вече не е част от Миньор, след като е разтрогнал договора си с клуба.

Треньорът на "жълто-черните" Стойчо Стоев днес определи групата за предстоящия мач със Славия. Златков очаквано не попадна в нея. Мястото му в центъра на отбраната до Борислав Стойчев ще заеме Иван Михов.

"Мисля, че съм готов за титулярното място. Малко съм понастинал, но до мача се надявам да се оправя. Ще дам всичко от себе си и максимално ще се възползвам от шанса, който ми се отдава да започна титуляр. В Миньор се чувствам добре, приятели сме с Коце Марков, сега пристигна и Крум Бибишков, с който бяхме заедно в Пирин. С другите момчета от отбора също се разбираме и очаквам в събота да победим, коментира пред е-79 Иван Михов. /БЛИЦ