Скандалният футболист и юноша на "Левски" Николай Петров се прояви за пореден път. БЛИЦ разбра, че халфът е излъгал треньор от "А" група и в крайна сметка се е озовал в третодивизионен тим.

24-годишният Петров се беше присъединил към подготовката на "Ботев" (Враца), но само след няколко тренировки казал на наставника Антони Здравков, че трябва да се прибере в родния си град Русе. Халфът изтъкнал пред Сухия сериозни семейни причини.

Още на следващия ден обаче Петров цъфнал в Добрич и тренирал с местния Добруджа, оглавяващ класирането в Североизточната "В" група. Полузащитникът обещал да помогне на тима, воден от Ради Вардаров, да се завърне в професионалния футбол. При това положение става ясно, че юношата на "Левски" е излъгал Здравков, казвайки му, че има сериозни семейни проблеми и трябва да си бъде в Русе.

Само преди месец Николай Петров отново забърка скандал. На лагера на Етър в Турция халфът се нахвърлил на треньора Сердар Даят, след което се случи логичното и той беше отстранен от отбора. А през есента именно Петров беше капитан на "виолетовите". Сега обаче Петров няма да е нито в "А" група, нито в "Б", а ще рита в трета дивизия. Очаква се още утре той да дебютира с екипа на Добруджа в контролата със Спартак (Варна).

Освен за родния си "Левски", скандалджията е играл още в Славия, Спартак (Вн), Калиакра и Светкавица.