Локомотив (София) победи с 2:0 Пирин (Разлог) в контролна среща, играна в Сандански. Точни за "железничарите" бяха Александър Манолов в 27-ата минута и Антонио Павлов в 62-ата от дузпа. Както е известно, вторият е юноша на "Левски", а това беше първото му попадение с екипа на Локо (Сф). Наказателният удар беше изработен от най-новото попълнение - Борис Кондев.

Вратарят на "железничарите" Валентин Галев пък във втори пореден мач парира дузпа, след като в 10-ата минута спаси удар на Златко Богоев от бялата точка. Преди по-малко от седмица стражът на Локо (Сф) хвана дузпа и на Дарко Тасевски при загубата с 0:1 от "Левски" на "Герена".

В 83-ата минута на днешния мач Пирин (Разлог) получи правото да изпълни втора дузпа. Богоев обаче изпусна за втори път от бялата точка.

За "железничарите" пропуснаха да се разпишат още Младен Стоев и Владимир Манчев. И двамата нацелиха гредите на вратата на третодивизионния тим.

ЛОКО (Сф) - ПИРИН (Разлог) 2:0

1:0 Александър Манолов (27), 2:0 Антонио Павлов (62-дузпа)

Съставът на Локо (Сф):
Валентин Галев, Костадин Велков, Александър Бранеков, Йордан Върбанов, Кристиян Добрев, Мартин Димитров, Юлиян Петков, Даниел Пеев, Младен Стоев, Александър Манолов, Владимир Манчев