Юношата на Реал (Мадрид) Марк Фернандес пристигна на проби в Локомотив (Пловдив). Това съобщи спортният директор на "смърфовете" Бранко Милованович.

"Фернандес е юноша на Реал (Мадрид). Играе на позицията вътрешен халф. Бил е във всички формации на Реал", заяви Милованович.

"Ще остане 3-4 дни, за да го видим. Играл е за Реал "B", Реал "C", ще решим следващата седмица какво ще правим с него. Чухме много хубави думи за него, но искаме да го видим в Пловдив. На 21 години е и с испански паспорт. Няма да заема място на чужденец", добави пред "Дарик" Милованович.

Той се прибира днес в България и води централен нападател от Сърбия, който ще мине медицински преглед. Става въпрос за Милош Релич, който е юноша на Цървена звезда. Ако всичко с него е наред, ще подпише договор с Локо (Пд).

"Връщам се от Сърбия с нов футболист - Милош Релич. Днес ще тренира с отбора. Ще мине медицински прегледи и ще подпише договор. Аз вярвам, че той може да помогне много на Локомотив. Играе като централен нападател и има добро бъдеще. Ако прегледите са с добри резултати, Милош ще подпише договор за 2 години", каза Милованович, който бе в Белград да уреди контрола с Цървена звезда по повод юбилея на Локо (Пд).

"Разговарях с президента на Цървена звезда и всичко сме се договорили. Ще играем на 9 октомври от 14 часа в Пловдив. В понеделник трябва да подпишем официално договор с Цървена звезда за мача", коментира Милованович.

"Селекцията при нас още не приключила. Искаме да направим добър отбор и всички добри играчи, които могат да ни помогнат, са интересни за нас. Може да вземем още един централен нападател. Имаме високи цели тази година и ако има някой добър футболист, свободен агент, защо да не го вземем", каза още шефът в Локо (Пд).