Юношата на ЦСКА Евгени Игнатов ще се завърне в Сливен, разбра БЛИЦ. През пролетта талантливото ляво крило игра под наем в Спортист като в последния кръг се разписа във вратата на Литекс при загубата с 2:4.

Тимът от Своге е направил опит да задържи Мечето Бамзи в състава си, но той отказал да играе в Западната "Б" група, след като "шоколадите" изпаднаха от елита.

Така 21-годишният играч се завръща на стадион "Хаджи Димитър", тъй като има действащ договор със Сливен за още един сезон.

Игнатов е юноша на ЦСКА, където съотборници му лепнаха прякора Мечето Бамзи. Бързоногото ляво крило от ловешкото село Кирчево стана шампион със старшата възраст на "армейците" (набор 1988) за 2007 година, но така и не получи шанс за изява в мъжкия отбор на "червените" и продължи развитието си в Чавдар (Етрополе). Игнатов направи силен сезон в Западната "Б" група, реализирайки 12 попадения в 30 мача и завърши като водещ реализатор на тима. Последва трансфер в Сливен, където първоначално не успя да се наложи и бе преотстъпен в Спортист, но сега получава втори шанс да се докаже на стадион "Хаджи Димитър". /БЛИЦ