С полет през Истанбул националният отбор на България до 19 години пристига в грузинската столица Тбилиси. Тимът на Ангел Стойков дори проведе първа тренировка там.

В заниманието, което продължи близо час, взеха участие всички футболисти с изключение на Георги Янев, който е с лека настинка и се очаква утре да се присъедини към останалата група.

Тренировката под ръководството на селекционера Ангел Стойков продължи около час, а играчите демонстрираха отлично настроение. На заниманието присъстваха водачът на българската делегация Емил Костадинов и техническият директор на Българския футболен съюз Павел Панов.  

Утре тимът ще участва в официална фотосесия и ще проведе две тренировки. Преди обяд селекционерът Ангел Стойков ще вземе участие в обща пресконференция заедно със селекционерите на нашите съперници в групата – Англия, Холандия и Германия.

България започва участието си на Евро 2017 с двубой срещу Англия на 3 юли от 16:30 часа българско време.

Германия и Холандия са останалите съперници на нашите момчета в груповата фаза. 

България е един от едва 7-те отбора, които си осигуриха място на Европейското първенство. Към тази елитна компания се присъединява и отборът на страната домакин - Грузия.