Локомотив (Пловдив) взе на проби двама футболисти на “Левски”. Това са 18-годишните Янко Ангелов и Тодор Гочев. Първият е дефанзивен халф, а вторият – ляв бек. Те ще вземат участие в днешната контрола на “черно-белите” с Брестник на стадион “Беркут” от 13:30 часа.
 
Според треньора на “смърфовете” Емил Велев Ангелов и Гочев не са получили предложения за професионални договори от “Левски”, пише “Тема Спорт”. Ако двамата се представят добре в днешния мач, ще започнат подготовка с тима от “Лаута” и ще подпишат контракти.
 
През септември около двамата се разигра истински скандал, в който участваше и Велев. Тогава двамата футболисти избягаха от “Герена” преди дербито с връстниците им от ЦСКА. Те заминаха за Израел, за да се опитат да си уредят трансфер в местния Ашдод.
 
Тогава шефът на школата Бисер Хаздай реагира като ужилен и обвини Емил Велев, че именно той стои зад бягството на талантите. “Сините” твърдяха, че имали оферта за младоците от Анортозис, но са отказали да ги пуснат в кипърския тим.