Елитната юношеска формация на Черноморец Бургас до 19 години, с треньор Малин Орачев инкасира загуба с 3:2 от тима на Видима - Раковски. Двубоят от 23-ия кръг на юношескотo първенство се игра в Севлиево. Гостите от Бургас започнаха по мотивирано срещата, като не успяха да реализират няколко положения открили се пред Ахмед Ахмедов и Георги Бинев. Натискът на "акулите" даде резултат, като голмайсторът на елитната група на Черноморец Ахмед Ахмедов реализира два бързи гола. Той бе точен в 10-ата и 20-ата минута, като вече има 17 попадения за своята сметка. Черноморец поведе с 2:0, но след попаденията момчетата на Малин Орачев отстъпиха инициативата в срещата. Домакините от Видима - Раковски пропуснахa няколко положения. В 35-ата минута реферът отсъди пряк свободен удар, a Велислав Денчев бе точен за 1:2. Така завърши и първата част.

През второто полувреме двата отбора се хвърлиха в здрава битка, като повечето пропуснати положения бяха пред вратата на Черноморец. "Акулите" могат да съжаляват за пропуснатите три точки, въпреки слабата игра в защита и халфовата линия, след като поведоха в началото на двубоя.И през втората част черноморци имаха своите шансове, но те не успяха да удвоят преднината си. Логичното се случи в 71-ата минута, след като Велислав Денчев отново реализира в полза на домакините от Видима-Раковски. След изравнителното попадението двата отбора направиха по още няколко пропуска, като за бургазлии Стойко Иванов и Александър Димитров не успяха да се разпишат. Двубоят вървеше към логично равенствo, но в 90-ата минута домакините от Видима-Раковски изковаха победата, след като Ивайло Недялков реализира трето попадение и оформи крайния резултат.

След тази загуба, възпитаниците на Малин Орачев остават на 8-а позиция с актив от 34 точки, след като и Берое, който се намира е седми с точка повече, загуби с 0:2 като домакин на Литекс. В следващия 24-и кръг елитната формация на Черноморец приема тима на Оскар ЕЛ (София). Двубоят е на 12 април от 15:00 часа на стадион "Черноморец" в квартал "Акациите".