Две победи записаха юношите на Черноморец, които се състезават в елитните формации. Момчетата до 17 години победиха на собствен терен връстниците си от Черно море с 2:1. Автори на попаденията за домакините станаха Стоян Кижев и Георги Бинев. И двата гола дойдоха след асистенции на щатния реализатор Милчо Ангелов.

В другата елитна група - до 19 години, момчетата на старши треньора Антон Спасов се наложиха с минималното 1:0 при гостуването на Спартак (Плевен). Единственото попадение в мача бе дело на юношеския национал Милен Гамаков.

Програмата на двете групи за следващите кръгове е следната: Формацията до 17 години играе утре от 16:30 часа с Видима-Раковски в отложен мач от 2-ия кръг. Срещата ще се проведе на градския стадион в Поморие. След това им предстои редовен кръг на 20 май (неделя), когато гостуват на Локомотив (София). Срещата е от 10:30 часа

Другата формация до 19 години гостува на Литекс на 17 май (четвъртък) в отложен мач от 1-ия кръг. Началният час на срещата е 16:30. Следващият сблъсък от редовния кръг е с ЦСКА. Двубоят е на 20 май (неделя) от 10:30 часа на стадиона в Поморие.