Юношите старша възраст на "Левски" (родени 1993 година) победиха с 4:0 третодивизионния Витоша (Бистрица) в контролна среща, която се игра на изкуственото игрище на стадион "Георги Аспарухов".

"Сините" поведоха с 2:0 още до 10-ата минута и рано-рано отказаха съперника си. В 3-ата минута Георги Павлов откри, след което Тодор Чаворски удвои. След почивката Цветелин Чунчуков и Даниел Шмедин се разписаха, оформяйки крайното 4:0 за селекцията на Викторио Павлов.

За юношите на "Левски" играха двама от първия отбор. През първото полувреме на вратата застана Кирил Акалски, а след почивката като централен защитник застана Стефан Станчев.

За старшата на "сините" това е втора поредна победа в контролите тази зима след успеха с 3:1 над Костинброд преди дни. В сряда юношите на "Левски" приемат лидера в Северозападната "В" група Локомотив (Мездра).

Веднага след това "сините" ще заминат на кратък лагер в Гърция и на 20 февруари (понеделник) ще играят приятелска среща с връстниците си от ПАОК (Солун).

Освен най-големите, още две групи от школата на "Левски" ще пътуват за Гърция, но по-късно през февруари. Родените през 1997 и 1998 година ще останат край Бяло море от 28 февруари до 2 март, където ще играят три контролни срещи. Треньор на родените през 1998 година е Александър Георгиев, а на по-големите - Антон Кирилов.