Юристът на ЦСКА Радостин Василев заяви, че сумата, оповестена в публичното пространство за иска на Павел Дочев е коректна. Той обаче не пожела да се ангажира с прогноза какво ще последва за клуба от това дело.

"Сумата, която се появи в публичното пространство за иска на Павел Дочев, е коректна. Отговаря на истината. Какво обаче ще предприемем, не мога да ви кажа. Затова се обърнете към Венцислав Живков и Георги Илиев. Процедурата по обявяване в несъстоятелност при свръхзадлъжнялост или неплатежоспособност на едно дружество. Делото, което ЦСКА като клуб води срещу г-н Дочев, е за обявяване на клаузата за обезщетение в споразумението за прекратяване на договора му за нищожна. На първа инстанция отхвърлиха иска ни. На 15 февруари, петък, делото ще се гледа на втора инстанция", каза Василев пред "Тема Спорт".

Той коментира и въпроса с предстоящото в края на март лицензиране.

"Не бих казал, че досега лицензът е бил "на кантар" всеки път. За лицензионната процедура започваме да се готвим след 10 февруари, имам представа какво е положението, но не бих споделил нищо на този етап. На мен документалната част не ми е толкова трудна, по-скоро материалната част трябва да бъде реализирана. Документите ще ги направя много лесно, при положение, че всичко е платено", заяви още Василев.