Голмайсторът за Черно море срещу ЦСКА Йордан Юруков заяви след победата с 1:0, че е обиден от отношението на „червените” фенове към него. Нападателят призна, че при корнера е бил замерян с камъни от агитката на гостуващия тим.

„За пореден път доказахме, че Черно море никога не влиза в уговорки и няма и да влезе и занапред. Това го гарантирам. ЦСКА си е ЦСКА, изключително труден съперник, един от най-добрите отбори в България. Малко бяха затормозени от загубата от Левски, а ние използвахме този момент. Те имаха възможност при дузпата, ние също, но мисля, че закономерно взехме победата”, каза Юруков.

„Аз съм професионалист. Дали съм вкарал на ЦСКА, или на някой друг, няма значение. Не знам какво е това отношение към мен, феновете ме замеряха с камъни при корнера. Не знам с какво съм го заслужил. Това страшно ме обиди. Пожелавам им успех. Аз винаги съм бил от ЦСКА, пожелавам им успех, те ще се вдигнат”, добави Юруков.

„Мисля, че съдията се справи с мача. Не искам да коментирам повече. Този гол е както всички останали, аз във всеки мач се раздавам докрай, независимо срещу кой отбор играем”, завърши Йордан Юруков./БЛИЦ