Треньорът Сашо Ангелов, който логично се превърна в любимец на врачани, след като за втори път успя да вкара местния Ботев в елита на българския футбол, странно защо беше забъркан в интрига. Опитният специалист щял да се връща начело на Локомотив (Горна Оряховица)... Това твърди вестник "Конкурент", обяснявайки как "железничарите" натискали да си върнат Ангелов.  

Наставникът на Ботев (Враца) обясни истината пред БЛИЦ: "В момента имам действащ договор с Ботев (Враца). Сашо Ангелов е треньор на Ботев (Враца) и ще е в Ботев (Враца) през новия сезон." 

"Когато бях в Горна Оряховица, и въпреки добрите игри на отбора и успехите, бях освободен от този отбор без да ми се даде обяснение за какво... А сега подскачат и искат да се върна. Винаги съм уважавал Локомотив (Горна Оряховица), израснал съм там, уважавам този клуб", коментира Сашо Ангелов. 
 
"В петък в 18 часа започваме подготовка на стадион "Христо Ботев". Концентрирал съм се изцяло върху селекцията на Ботев (Враца). Нищо друго не ме интересува. Интригите не могат да ми повлияят да си върша съвестно работата - както винаги съм го правил. Спечелих си промоция в Първа лига и нямам намерение да пропусна това предизвикателство. Треньор съм на Ботев, имам отлични отношения с кмета и президент на клуба - Калин Каменов", допълни Ангелов.