Община Дряново и ФК Локомотив 1927 Дряново, БФС,  Зоналният съвет на БФС - Велико Търново и Областният съвет на БФС - Габрово, имат удоволствието и ви канят за поредна година на едно незабравимо преживяване за младите футболни надежди на България. Тази година е юбилейното пето издание на турнира, а големият празник в Дряново е в продължение на четири дни - от 17 до 20 юни. Децата от региона и цялата страна ще премерят сили на обновените терени стадион „Локомотив” и стадион „Републиканец” в село Царева ливада. 

Стотиците участници ще бъдат от четири възрастови групи: 
Футбол 5 – деца родени 2013 г. 
Футбол 7 – деца родени 2012 г.
Футбол 7 – деца родени 2011 г.
Футбол 11 – деца родени 2007/2008 г.

Те ще премерят сили и ще имат възможността да се срещнат и получат съвети от патроните на турнира - легендарните футболисти Емил Костадинов, Бончо Генчев и Пламен Николов. С много награди и призове за децата!

"Това вече e традиция в Дряново, с цел развитие на детско-юношеските школи в региона", заяви ръководството на Община Дряново.                

Кметът на Община Дряново г-н Трифон Пачев, председателят на ОбС-Дряново г-н Тодор Георгиев (Теди Джорджо) и екипът на ФК Локомотив 1927 Дряново безкрайно благодарят за подкрепата на ръководството на вафли "Боровец", на БФС, на фирмите „Донитас”- Дряново, на “Platex 1945” Дряново, "Yavor-M" Дряново, магазини "Аристо" Дряново, "Фото Dryanovo", охранителна фирма "Делта Гард" и на мобилния оператор Vivacom. и на Vivacom. Турнирът ще бъде проведен в съответствие и при спазване на всички противоепидемични мерки за безопасност във връзка с пандемията от COVID-19.

Отборите получават преференциални условия за настаняване в хотелските бази с нощувка и храноден. 

За доброто настроение и информация за програмата, мачовете, резултати, отбори и състави с озвучаване на зелените килими в Дряново и Царева ливада, ще се погрижи DJ-тандема, официалните водещи и ди-джей на българския национален отбор по волейбол - Teddy Georgo, DJ Theo и DJ George.

"Очакваме ви в Дряново!", добавят организаторите на голямото събитие.

За Дряново:
Градът на великия майстор Колю Фичето. В дряновския край е легендарният Дряновски манастир, пещерата „Бачо Киро”, в която са открити първите следи от живот на хомо сапиенс в Европа!
Градът е обявен за планински курорт преди 90 години заради благоприятния си климат и чист въздух!

Дряново е наблизо за всички - на 20 минути път от областните центрове Габрово и Велико Търново, и на по-малко от 3 часа път от София, Пловдив, Варна и Бургас.