ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Феновете на Левски подготвят революция в клуба с цел тотална промяна, разбра БЛИЦ. Очертава се доста бурна нова седмица, през която ултрасите в синьо не само ще поискат оттеглянето на Наско Сираков, но и това на основния спонсор.

За целта запалянковците вече са влезли в контакт с друг рекламодател, който да замени настоящия генерален. Нещо повече – те водят преговори и с двама души, единият от които е гласен да бъде новото лице на Левски. Или казано другояче – да замени Сираков. Промяната, разбира, гласи да засегне и треньорския пост на „Герена“.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

В същото време Наско Сираков прави огромни опити да овладее изключително напрегнатата ситуация. Поради тази причина той обяви пресконференция чак следващия четвъртък, а не още в тази или в началото на следващата седмица. „Синята“ легенда искал време, за да се подготви и да цака феновете, искащи оттеглянето му от Левски.

Твърди, че Наско ще обяви пред спортната общественост, че е намерил нов рекламодател, както и че има изготвен още по-добър план за изчистване на огромните задължения на Левски, които са в размер на милиони левове.

За идния четвъртък обаче и феновете подготвят изненади. Не е изключено точно когато върви пресконференция, те да се изсипят масово на „Герена“, за да си напазаруват с клубни артикули в навечерието на коледните и новогодишните празници. Като има абсолютен консенсус между тях, че всичко ще е мирно и кротко, без да се стига до ексцесии. Те са категорични, че нищо няма да се повтори от случилото се на 16 ноември пред националния стадион „Васил Левски“.

„Наско малко се е стреснал и май се кани да докара водно оръдие и на „Герена“. Нека не се притеснява. Никой няма да буйства. Тази война ще бъде спечелена с акъл, а не с мускули и юмруци“, твърдят фенове на Левски в социалните мрежи.