ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов може да напусне шампионите след днешния плейофен реванш от Лига Европа срещу Аякс. Олимпиакос и „орлите“ са в напреднали преговори за трансфера. Гръцкият гранд отново е влязъл в контакт с разградчани за българския национал, след  като проявяваше интерес към него и през зимната пауза на миналия сезон. Сега обаче нещата са доста по-сериозни. 

Олимпиакос  иска да финализира сделката до затварянето на летния прозорец в южната ни съседка утре (1 септември). Счита се, че двата клуба нямат непреодолими различия при преговорите и трансферът е изключително възможен.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Според информации от Гърция, трансферът за момента е на 70% сигурен. Споменава се сумата от 6 милиона евро, което ще бъде рекорд за българин, излизащ от родното първенство в чужбина.

Както е известно, Кирил Десподов още след края на миналия сезон призна, че иска отново да се пробва зад граница. В Лудогорец са готови да се съобразят с желанието му, но само при оферта, която удовлетворя едновременно клуба и футболиста.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!